Dan publishing

 
 
Dette forlag blev startet udelukkende for at udgive bogen JØDISK RACISME af Dr. David Duke. Teksten blev udgivet på internet i oktober 2010 på  www.thedodo.info og efter mange opfordringer derefter som bog.  Teksten blev i den anledning grundigt gennemarbejdet påny af oversætteren, advokat Knud Bjeld Eriksen.


Nyt var også et forord til den danske udgave af oversætteren.


Bogen, der var en oversættelse af den engelsksprogede 2007-udgave, blev udgivet 1.5.2012.


Det var forudset, at forlaget aldrig ville komme til at tjene penge, men alene bidrage til at belyse magtjødisk indflydelse i vor kultur.


Vi besluttede i oktober 2013, at bogen af hensyn til udbredelse skulle frigives gratis på internettet som søgbar pdf-fil. Det er derfor denne seneste og reviderede udgave, du nu bør downloade  HER og videreformidle, så længe muligheden er der.


DAN PUBLISHING, 2013/2017/2019

 
OM FORFATTEREN

David Duke er muligvis den mest kontroversielle politiker i hele den amerikanske historie, som har opnået at blive valgt til et offentligt embede. Trods enorm modstand fra hele det amerikanske politiske etablissement og trods det, at han havde enorme pengemidler imod sig samt direkte trusler mod sin hjemstat, Louisiana, opnåede han i 1989 at blive indvalgt til Repræsentanternes Hus i delstaten. Ved senere valg til guvernørposten og til senator for Louisiana opnåede han omkring 60 pct. af de hvide vælgeres stemmer. Dette var sensationelt, selv om han til sidst tabte mod overmagten, bl.a. med millioner anvendt til støtte for hans modstander, en kendt svindler. Reklamen for denne lød: “Stem på svindleren. Det er vigtigt!”

Duke agiterer vedholdende for, at alle folkeslag skal have samme rettigheder og ret til selvbestemmelse. Han mener, at jødiske magtkliker stræber efter at underkue – ikke alene Vestbredden og Gazastriben – men hele verden. Hans besked er, at jødiske magtgalninge – de jødiske racister – med deres nærmest ubegrænsede magt over regeringen, Kongressen og massemedierne i USA  leder De forenede Stater og den øvrige verden mod en globalisering, som truer med at udslette den ægte mangfoldighed i verden og fjerne vor frihed.

Om_Dan_Publishing_files/OM%20FORFATTEREN.docx

OM FORLAGET